Kasie West: Szívességből szerelem

Giával az iskolai bál kezdete előtt fél órával szakít a pasija, ezért kétségbeesésében vakmerő lépésre szánja el magát. Arra kér egy vadidegen srácot, játssza el egy estére, hogy járnak. A terv egyszerű: két óra, pár kegyes hazugság a barátnőknek. A baj csak az, hogy Gia nem tudja kiverni a fejéből a helyes ismeretlent. Aztán az élet úgy hozza, hogy viszonozhatja a szívességet … Tényleg egyre fontosabbak lesznek egymásnak, vagy kamu az egész? Alapulhat-e bármi is hazugságon? Mit gondolnak majd a barátnői, ha kiderül az igazság? Tényleg ennyire számít, hogy ki mit gondol?

Kasie West szellemes és csodálatosan romantikus regényének főhőse egy hirtelen ötlet miatt óriási galibába keveredik, és az élete fenekestül felfordul. Vajon sikerül újra megtalálnia a szerelmet, és azzal együtt önmagát is?

Megrendelés:

BookDepository (angolul)

Lira.hu (magyarul)

Közösségi: Moly.hu | Goodreads

One Reply to “Kasie West: Szívességből szerelem”

  1. […] Az első magyarul megjelent Kasie West könyv a The Fill In Boyfriend lett, ami magyarul a Beugrós pasi címet kapta. A Menő Könyvek Kiadónál jelenik meg, remélem minél hamarabb. A fordításért Sándor Alexandra Valéria felel, az információ is az ő oldaláról származik. […]

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Create a website or blog at WordPress.com